skip to Main Content
Athletics Champs Bij AV Horror Sneek Wederom Een Succes

Athletics Champs bij AV Horror Sneek wederom een succes

Athletics Champs op onze eigen baan wederom een succes

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste wedstrijd van de Athletics Champs seizoen 2019 op ons eigen sportcomplex.

Ruim 160 kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 11 jaar deden mee aan deze competitie van 4 wedstrijden tijdens het buitenseizoen.

Bij de Athletics Champs doen verengingen mee in teamverband en kunnen de atleten punten scoren voor hun team. Na afloop wordt een klassement opgemaakt. Het leuke van deze wedstrijden is dat het allemaa

l niet zo precies komt als de echte wedstrijden en dat iedereen wordt aangemoedigd door ouders, opa’s /oma’s, broers/zussen  en clubgenoten.

Het was een schitterende atletiekdag. Het weer zat gelukkig mee en ook vanuit onze eigen club deden er maar liefst 5 teams mee. En dat was al enige tijd  geleden dat we ons met zoveel teams konden inschrijven. Onze trainers hadden het er maar druk mee…..

Er zaten dan ook veel atleetjes bij die voor het eerst aan een wedstrijd meededen.

Voor hen is zo’n dag natuurlijk extra spannend.  Maar wat is het leuk om te zien hoe fanatiek  en met hoeveel enthousiasme deze jongens en meisjes dit deden.

De resultaten waren dan ook mooi, 4 teams eindigden op het podium, een prima prestatie. In het totaal klassement over 4 wedstrijden eindigen onze mini/c pupillen zelfs op de 3e plaats. Wat een toppers!

De baanwedstrijd-commissie spreekt dan ook van een succesvolle ochtend en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Met name onze junioren die weer volop mee hielpen! Top!

Nieuwsgierig? Meer informatie over de Athletics Champs staat op www.atletiekunie.nl

Back To Top