skip to Main Content

Rennen als lopen moeilijk gaat? – Frame Running

Kennismakingsles zaterdag 28 mei 9.30-11.00 uur

Van harte welkom!

Vind je het leuk?

Dan kun je daarna direct verder met gratis proeflessen. Deze lessen zijn op zaterdagochtend van 9.30 – 11.00 uur op de atletiekbaan, Thomas Zandstrastraat 2, Sneek.
De data zijn: 28 mei, 11 juni, 18 juni, 25 juni, 2 juli, en 9 juli.

Je kunt tijdens de lessen gratis een frame runner lenen.
Voor meer informatie en aanmelding, graag een mailtje naar: uniekatletiek@avhorror.nl
De pilot Frame Running is een initiatief van AV Horror in samenwerking met Beweegteam Súdwest-Fryslân en wordt ondersteund door Frame Running Nederland en de Atletiekunie

Wat is Frame Running?

De sport Frame Running doe je op een frame met drie wielen, een zadel, een stuur en een borststeun. Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen!

Voor wie?

Het running frame is geschikt voorkinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een lichamelijke beperking (zoals bijvoorbeeld cerebrale parese, spina bifida of syndromen) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Ook als je een beperkte handfunctie hebt, is het mogelijk om aan Frame Running te doen.

Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen dan is die van harte welkom om ook mee te doen!

Naast het feit dat Frame Running zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren, kunnen atleten aan sportactiviteiten deelnemen en lid zijn van een sportvereniging!

Is Frame Running iets voor jou?

Ben je benieuwd of deze sport iets voor jou is? Kom dan een rondje rennen tijdens onze kennismakingsles. Je kunt een frame runner uitproberen en je krijgt informatie over de sport Frame Running en het trainen bij AV Horror.
www.framerunning.nl

Back To Top