skip to Main Content

Atletiekvereniging Horror heeft sinds vele jaren een fysiotherapeut ‘in dienst’. Dit is Pieter Baljet, mede-eigenaar van Fysiotherapie Heeg. Hij is geschoold in de sportrevalidatie en bezit een ruime ervaring in het onderzoeken en behandelen van atleten in diverse takken van sport.

Pieter Baljet
In het verleden was Pieter een fanatieke wedstrijdloper die aanvankelijk op de baan en in het veld, en later op de weg (10 kilometer tot de marathon) tot de regionale top behoorde. Behalve fysiotherapeut is hij bij AV Horror en bij Team Mila Fryslan(Friese selectie) gedurende een groot aantal jaren trainer geweest(midden en lange afstand).

Revalidatietraining
Een van de speerpunten van de behandeling door Pieter is de zogenaamde revalidatietraining. Met enige regelmaat vervolgen sporters op het   Schuttersveld het behandeltraject dat zij zijn begonnen in de fysiotherapiepraktijk in Heeg. Op het veld en op de atletiekbaan worden dan met   sportspecifieke oefeningen de ‘puntjes op de i’ gezet. Er vindt indien nodig overleg met trainers plaats, bijvoorbeeld wanneer een training of een trainingsschema als gevolg van een blessure of andere gezondheidsproblemen moet worden aangepast.

Acute klachten en (dringende) vragen
Sporters met acute klachten of (dringende) vragen over blessures etc. kunnen op “elk moment” (dus ook in het weekend) contact opnemen met Pieter.

 

 

 

Fysiotherapie Heeg / Gezondheidscentrum Heeg
Tollewei 111
8621 CX Heeg
0515 – 443131 of 06-11492801
baljet@home.nl
www.fysiotherapieheeg.nl

Back To Top