skip to Main Content
Clinic Halve Marathon Sneek

Clinic halve marathon Sneek

Ook dit late voorjaar kun je weer gezamenlijk meetrainen met de clinic van AV Horror, met als doel de halve marathon van Sneek. Deze start dit jaar rondom het Kameleondorp in Terhorne en eindigt op het Martiniplein in Sneek. De route loopt langs het Sneekermeer.

Info over de halve marathon is te vinden op: www.marathonsneek.nl.

Je ontvangt een trainingsschema gebaseerd op je 10 km tijd. Op zondag is er een duurloop om 9:00 uur, meestal startend bij de atletiekbaan V Horror op het Schuttersveld (thee en koffie na de loop). Op woensdag de baantraining (op trainingsschema) bij Ronald om 19:15 uur. Tevens in het programma meestal een treinloop Mantgum-Sneek en/of Workum-Sneek. Mogelijk ook een loopje op een andere startlocatie.

Je kunt meedoen aan de clinic om een debuut te maken op de halve marathon, je PR-tijd te verbeteren of gewoon gezellig meetrainen en je conditie verbeteren. Deelname aan de halve marathon van Sneek is ook niet verplicht. Omdat de trainingsperiode kort is moet je zeker met gemak een 10 kilometer kunnen hardlopen. De te lopen afstanden op zondag zijn tussen de 10 (begin) en 21 kilometer (eind).

De baantrainingen vinden plaats op woensdagavond om 19:15 op de atletiekbaan van AV Horror te Sneek.
De duurlopen vinden standaard plaats op zondag om 09:00. Aan het einde van de clinic mogelijk op zaterdagavond om te wennen aan de starttijd van de halve marathon.

De eerste duurloop start al op zondag 7 mei!

Inschrijven voor de clinic kan via: https://inschrijven.nl/form/2023062423509-nl

De kosten zijn voor leden 10 euro. (Dit is exclusief deelname aan de halve marathon. Een ieder zal zichzelf nog moeten aanmelden om mee te kunnen doen. Ga daarvoor naar de site van www.marathonsneek.nl)

Ook niet leden zijn welkom om zich in te schrijven. Gezellig meelopen alleen met de duurlopen of meedoen met een andere baantrainingsgroep kan ook.

Back To Top