skip to Main Content
De Inschrijving Is Geopend…

De inschrijving is geopend…

Er kan worden ingeschreven voor de winterlopen van 2023-2024…

https://inschrijven.nl/form/2023120323509-nl

De Winterlopen staan bekend om het mooie rondje, de gezellige sfeer maar ook om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.

Voor de jeugd is er voorafgaand aan de 8.9 km een jeugdloop. Jeugd t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven. Deelname is gratis. Omdat we bezig zijn met het indelen van de verschillende leeftijdsgroepen volgens indeling atletiekunie is het van belang dat je je geboortedatum aangeeft. Voor de jeugd ligt er (naar alle waarschijnlijkheid) ook een winterloopshirt klaar! Let wel; op=op. (Aan het eind van de competitie wordt de einduitslag opgemaakt volgens de vooraf opgestelde regels.)
Jeugddeelnemers die inschrijven schrijven zich automatisch voor 4 keer in. (Steeds opnieuw inschrijven bij elke winterloop is bij de jeugd dus niet nodig!)

Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 2 december 12.00 uur.

De kosten bedragen €7,- bij voorinschrijving (na-inschrijving € 8,-).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.

Er is een mogelijkheid om in te schrijven voor alle 4 winterlopen. (€25,-) Voor deelnemers die zich inschrijven voor 4 winterlopen ligt er een prachtig winterloopshirt klaar. (Geen na-inschrijving voor 4 winterlopen mogelijk) Voor de shirts geldt wel; op=op.

We maken ook dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik (Dit geldt voor deelnemers die zich voor één keer inschrijven. Deelnemers die inschrijven voor 4 keer kunnen het uitgereikte startnummer bewaren en deze weer meenemen bij alle vier winterlopen. (Let op; bij verlies van het startnummer wordt 5 euro in rekening gebracht!)

Voor meer informatie; check www.lopeninsneek.nl
Zijn er nog vragen? Mail ons. wwc@avhorror.nl

Back To Top