skip to Main Content
Eerste Winterloop In Aantocht…

Eerste winterloop in aantocht…

Op zondag 27 oktober wordt de eerste winterloop georganiseerd. De inschrijving hiervoor is in volle gang. Natuurlijk is het ook dit jaar weer mogelijk om direct in te schrijven voor alle 4 winterlopen van dit seizoen. Ga daarom snel naar www.lopeninsneek.nl om naar het inschrijfformulier te gaan.

Helaas is dit jaar Running Center Leeuwarden geen sponsor meer van de winterlopen maar onze dank gaat uit naar al die jaren waarin Running Center de winterlopen heeft ondersteund met zijn fantastische acties en het aanbieden, samen met Kuipers B.V. Woudsend, van de prachtige winterloopshirts.

De organisatie heeft dit jaar een mooie nieuwe sponsor weten te vinden in de vorm van Perzee Printz. Hierdoor is het ook dit jaar weer mogelijk om iedere deelnemer die zich inschrijft voor 4 winterlopen een prachtig winterloop shirt aan te bieden. (Dit jaar ook weer mede mogelijk gemaakt door Kuipers B.V. Woudsend.)

Daarnaast houdt ook Hotel Sneek – Van der Valk de traditie in ere en biedt elke deelnemer na afloop een heerlijke kop snert aan!!! (Jeugd warme chocolademelk.)

Met zijn allen hebben we weer zin aan een mooie reeks winterlopen. Schroom niet en schrijf je snel in!!!

 

Back To Top