skip to Main Content
Erwin De Vries En Evelien Van Leeuwen Winnen Eerste Runpoint Winterloop; De Uitslag, Foto’s En Video

Erwin de Vries en Evelien van Leeuwen winnen eerste Runpoint winterloop; de uitslag, foto’s en video

Afgelopen zondag, 5 december, is de eerste winterloop van dit seizoen georganiseerd. Het werd een sfeervolle loop waarbij er 4 rondes gelopen werden van 2,2 kilometer over ons prachtige sportpark. De reacties waren naar afloop zeer positief.

De 8,8 kilometer werd bij de vrouwen gewonnen door Evelien van Leeuwen in een tijd van 34.47 op 35 seconden gevolgt door Horror atlete, Renske de Vries. Drie minuten daarachter finishte op de derde plek Sofia Houwer.

Bij de mannen was er winst voor Loop Leeuwarden winnaar Erwin de Vries uit Stiens. Hij liep vanaf het begin aan kop en wist deze vast te houden tot de finish. Zijn winnende tijd was 28.45. De tweede en derde plek waren voor twee Horror atleten, te weten Ilan Palstra (30.16) en zijn neef Lieuwe Palstra (31.27)

De eerste Runpoint winterloop was hopelijk de start van een serie van 4 lopen. Houdt de website in de gaten! Op zondag 2 januari staat de tweede Runpoint winterloop gepland. Binnenkort start de inschrijving.

Tijdens de winterloop zijn prachtige fotoś gemaakt door Jolanda Siemonsma Fotografie. Daarnaast is er een video gemaakt door de mensen van de tijdwaarnemning.

Daarnaast vind je hier de uitslagen van deze eerste winterloop (uitslagen.nl) https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021120523509

Link van de foto’s: https://photos.app.goo.gl/CLTR3xx38Ykwotfj9

Link van de video: https://m.youtube.com/watch?v=_3SiClqQ_cg&feature=youtu.be

Back To Top