skip to Main Content
Geslaagde Jaarvergadering 2019

Geslaagde jaarvergadering 2019

Op maandag 15 april stond de jaarvergadering weer op het programma. Naast verslagen van de diverse commissies deed het bestuur verslag van het afgelopen jaar. Natuurlijk werd er ook vooruit gekeken naar de korte termijn en de lange termijn. Duidelijk is dat we een prachtige vereniging hebben waarin hele mooie dingen gebeuren maar waarin ook duidelijk een oproep werd gedaan naar alle leden om je in te zetten als vrijwilliger. De roep om nieuwe trainers en vrijwilligers heeft een zeer hoge prioriteit!

Verslag van de jaarvergadering volgt.

Tijdens de vergadering werden er diverse prijzen uitgereikt. Zo was er de Andriol beker voor Jari Heppener. Met 6 clubrecords in het afgelopen jaar was hij 3 anderen met 5 records net voor.

De Vijf keer 1 beker was dit jaar voor Cees Visser. Als vrijwilliger werd hij gewaardeerd voor zijn enorme inzet bij het organiseren van de wegwedstrijden van onze club. Helaas was Cees bij de uitreiking niet aanwezig.

 

 

Yke Zoetendal werd in het zonnetje gezet voor zijn fantastische prestatie tijdens het NK cross masters 45+. Hij behaalde daar de gouden medaille. Ook de prestatie van Rodi de Wolf, Nederlands indoor kampioen op de meerkamp bij de senioren,  werd door de vereniging enorm gewaardeerd. Helaas was Rodi niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn.

Tot slot werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Lange Afstand Competitie. Gerald Hoogeveen riep de aanwezige atleten een voor een naar voren en gaf ze allen de envelop die ze verdienden.

Back To Top