skip to Main Content
Goede Prestaties In Utrecht Voor Horror Atleten

Goede prestaties in Utrecht voor Horror atleten

Afgelopen zaterdag was alweer één van de eerste wedstrijden van het indoorseizoen in Utrecht. In totaal waren vier atleten van Av Horror aanwezig om de Sneker eer hoog te houden. Hoewel de wedstrijd binnen was, regende het pr’s. Een mooi meetpunt dus om te zien waar je staat aan het begin van het indoorseizoen.

’s Morgens mocht Juul Sieperda als eerste in actie komen bij de meisjes pupillen C. Juul eindigde op een mooie 8e plaats met een paar puike prestaties bij vortex en verspringen!

In de middag was het de beurt aan onze junioren, Milou en Noortje Sieperda en Sander de Haan

Milou stootte met de kogel een mooie 10.19 meter bij de D-Junioren en werd daarmee 3e! En dat is heel goed in een erg sterk deelnemersveld. Maar voor Milou was dit nog niet genoeg, want later op de middag behaalde ze ook nog “even” een 2e plaats bij het hoogspringen met een evenaring van haar pr op 1.45. Wat een prachtige prestatie!!

Milou Sieperda met een 2e en 3e plaats. Super!!

Zus Noortje, C- junior, was ook goed op dreef. Eerst op de 60 meter horden met een tijd van 11.32. Helaas net niet goed voor een plek in de finale, maar wel een aanzienlijke verbetering van haar pr. Later op de middag sneuvelde nog een pr bij het verspringen. Noortje sprong maar liefst 4,44 meter ver, een verbetering van meer dan 30cm ten opzichte van haar oude record! !!!

Sander kwam in actie bij de D-junioren op de 60 meter horden en liep met 11.82 een pr. Zelf was hij nog niet tevreden, dus dit pr zal komend indoorseizoen nog wel een keer sneuvelen. Later op de middag kwam hij nog in actie bij het hoogspringen en verraste zichzelf met een mooi pr op 1.35! top! Bijna haalde hij de 1.40, maar raakte de lat met het laatste stukje hak…Oei….

Sander de Haan in volle vaart naar de 1.35

Al met al dus een prima start voor onze atleten. Op naar Assendelft, waar op 24 november de volgende wedstrijd op het programma staat.

Back To Top