skip to Main Content

Horror zeer goed vertegenwoordigd op podium in Fit & Frij Rin

Heeg: het was een prachtige editie van de Fit & Frij Rin in Heeg die ieder jaar wordt georganiseerd als onderdeel van de officiële opening van het Watersportseizoen.
En er was een record aantal deelnemers. Het weer was fantastisch vooral voor de watersport, maar de temperaturen waren enigszins aan de hoge kant voor de vele deelnemers die konden kiezen uit afstanden van 4 Engelse Mijl(6,4 kilometer) of 10 Engelse Mijlen(16,1 kilometer). Daarnaast waren er nog jeugdlopen over een halve mijl(800 meter) of een hele mijl(1609 meter). De organisatie(Fit & Frij) had de zaken in ieder geval uitstekend voor elkaar. Met als sluitstuk de huldiging van de “kampioenen” (begeleid door een blaaskapel)op een ponton in de dorpskern.
AV Horror deed het fantastisch in deze wedstrijd. Bij de mannen waren de erepodia zowel op de 4 mijl als de 10 mijl zelfs volledig gevuld met atleten van AV Horror. Op de 4 mijl ging de overwinning naar Erik Bouma met op de 2e en 3e plaats Martijn Ruis en Siep Nota. Bij de dames was er een afgetekende overwinning voor Fleur Baljet die terugkwam na een ernstige blessure.
Op de 10 mijl won Wilko Bakker met een zeer grote voorsprong, gevolgd door clubgenoten Jetze Genee(2e) en Jan Albert Veenema(3e). Bij de dames was er op deze afstand een 3e plaats voor Alie Brouwer. In de jeugdloop over een mijl was Sam van der Werf de snelste bij de jongens. Thialda Rinzema(foto) zegevierde bij de meisjes.

Back To Top