skip to Main Content
Inschrijving GPI Winterlopen En De Cees Clement Trail Open

Inschrijving GPI Winterlopen en de Cees Clement Trail open

De inschrijving voor de 4 winterlopen en de Cees Clement Trail van deze winter zijn geopend!!! Vanaf nu kun je je op geven.

Voor de GPI Winterloop geldt dat je voor één keer kunt opgeven maar ook direct voor 4 keer. Voor deelnemers die voor 4 keer inschrijven ligt er een shirt klaar maar let op; op=op!

Dit jaar hebben we een nieuwe hoofdsponsor van de Winterlopen in de vorm van Graphic Packaging International; een geweldig bedrijf dat zich bezig houdt met de productie van o.a. verpakkingsmaterialen. We zijn zeer blij met onze nieuwe sponsor.

Natuurlijk blijft ook onze clubsponsor “Runpoint Leeuwarden” de club van harte ondersteunen.

De Cees Clement Trail kent dit jaar geen Noordelijk of Fries kampioenschap cross. We organiseren dit jaar alleen de CCT over afstanden van 4, 8, 12 en 16 kilometer. De trail wordt uitgezet door onze trail-experts Ylona en Jan Albert!

Kijk onder “Lopen in Sneek” op onze website naar deze beide evenementen. Ook vindt u daar de inschrijflink voor zowel de GPI Winterlopen als voor de CCT.

Startnummers kunnen voor de loop worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat en dienen na afloop van elke loop weer te worden ingeleverd. Denk hier aub om omdat de club gebruik maakt van electronische tijdwaarneming en we dit steeds willen blijven doen door de nummers te hergebruiken. (De uitgegeven nummers zijn door de unieke code ook alleen maar bij Horror te gebruiken.)

Back To Top