skip to Main Content
Jelle Broersma En Regine Postma Winnen Tweede GPI Winterloop.

Jelle Broersma en Regine Postma winnen tweede GPI Winterloop.

Onder een stralend zonnetje maar met een pittige wind werd vandaag de tweede GPI winterloop georganiseerd. Een kleine 200 deelnemers kwamen naar het Schuttersveld om mee te doen aan de PerzeePrintz kidsrun of de GPI 8,9 kilometer.
Bij de heren was er winst voor Jelle Broersma van Lionitas Leeuwarden gevolgd door Tsjomme Ozinga (Heerenveen). Op de derde plaats finishte Erik Bouma van de organiserende AV Horror.
Bij de dames was de winst voor Regine Postma. De dame van AV Horror wist hiermee voor de tweede keer te winnen in deze serie winterlopen. Op de tweede en derde plaats finishten respectievelijk Renske de Vries (Sneek) en Aafke Feenstra (IJlst)
Na afloop was er weer de traditionele kop snert of beker chocolademelk en wensten we elkaar het allerbeste voor het komende jaar!
De volgende twee winterlopen worden georganiseerd op 5 februari en 5 maart 2023. Houd www.lopeninsneek.nl en www.inschrijven.nl in de gaten om, wanneer je niet voor vier keer hebt ingeschreven, je weer te kunnen aanmelden.
Foto’s van Hennie Jillings op:
Foto’s van Jolanda Siemonsma zijn te vinden op:
Met dank aan Jolanda Siemonsma en Hennie Jillings voor weer een prachtige serie foto’s en natuurlijk onze sponsoren:
Back To Top