skip to Main Content
Uitstekende Prestaties Horror Atleten In Drachten

Uitstekende prestaties Horror atleten in Drachten

Afgelopen zaterdag was er de 13e Indoor Drachten. Een gezellige indoorwedstrijd welke relatief dichtbij is. Het leuke van deze wedstrijd is, dat er ’s morgens voor de pupillen een atletic champs wedstrijd wordt aangeboden. Dat betekend in een korte tijd een 3-tal onderdelen en een afsluitende estafette, niet individueel, maar als team. In de middag was er nog een meerkamp voor de junioren.

Horror stond ’s morgens aan de start met maar liefst 3 -teams. Wederom een flink aantal pupillen die zich hadden opgegeven. Er waren veel atleetjes bij die voor het eerst meededen aan een wedstrijd. Toch een mooi teken dat atletiek bij de pupillen in de lift zit. Onze teams presteerden zeer succesvol. met maar liefst 2 teams die op de 2e plaats eindigden. Zowel bij de A-pupillen als bij de B/C pupillen  werd deze score behaald. En dit waren echt mooie 2e plaatsen want er deden heel veel teams mee in ieder categorie! Vooral de afsluitende team estafette was een erg succesvol onderdeel voor alle pupillen. Hier had onze trainster met de meiden en jongens dan ook goed op geoefend.

In de middag was het de beurt aan de junioren. Ook daar werd 5x het podium gehaald door een atleet van Horror. Er was goud voor Fimme Busman bij de A-junioren, die alles en iedereen achter zich liet en goud voor Roan Jorritsma bij de C-junioren

Bij de dames haalden Marrit Oosterbaan en Romée de Best goud, respectievelijk bij de junioren A en B. Ook daar waren de Horror atleten overduidelijk het best. En bij de de junioren B was het podium zelfs 2/3 van Horror, want Marije Brouwer behaalde de 2e plaats.

Tjalle-Durk van der Eems belande net naast het podium op een goede 4e plaats en Noortje Sieperda behaalde bij de C junioren nog de 6e plaats in een sterk deelnemersveld.

Al met al weer een mooie en leuke atletiek dag

 

Back To Top