skip to Main Content
Viënne Van Der Knaap, Femke Yska En Sjantel Busman Winnaressen Bekers Tijdens Jaarvergadering.

Viënne van der Knaap, Femke Yska en Sjantel Busman winnaressen bekers tijdens jaarvergadering.

Tijdens de jaarvergadering van maandag 8 mei werden weer diverse bekers uitgereikt. Geheel volgens traditie was er ruimte voor de Andriol en de vijf maal 1 beker.

Als eerste werd de Andriol-beker uitgereikt. Deze beker dankt zijn naam aan de (mede)oprichter van onze club, die in de laatste jaren van zijn leven nog werd uitgeroepen tot erelid; Ernesto Andriol. De beker is bestemd voor atleten die de meeste clubrecords in het afgelopen sportjaar hebben behaald. Dit jaar eindigden twee atletes gelijk met drie punten te weten: Femke Yska en Vienne van der Knaap. Daarom besloot het bestuur dat voor het eerst in de geschiedenis de beide dames in het zonnetje werden gezet.

De tweede beker die werd uitgereikt was de 5maal1-beker. Deze beker dankt zijn naam aan een oud sponsor van de club, de taxi-centrale aan de Bolswarderweg. Hij wordt uitgereikt aan het lid dat zich het meest verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Daarom werd Sjantel Busman door het bestuur uitgekozen tot de trotse eigenaresse van deze beker voor het komende jaar. Sjantel heeft het afgelopen jaar de baanwedstrijd commissie weer nieuw leven ingeblazen en zorgde er o.a. voor dat de clubkampioenschappen werden georganiseerd. Ze zet zich als trainster, samen met Marit en Fimme, in om de jeugd van Horror elke week weer op enthousiaste wijze training te geven.

Dit jaar werd de Jacob Oden bokaal niet uitgereikt. Er wordt naar een passende oplossing gezocht.

Back To Top