skip to Main Content
Zondag 5 Maart Vierde En Laatste Winterloop Van Dit Seizoen!

Zondag 5 maart vierde en laatste winterloop van dit seizoen!

De laatste winterloop al weer van dit seizoen! We mogen weer en op dit moment kunnen jullie je nog steeds inschrijven! Zaterdag 4 maart 12.00 uur sluit de voorinschrijving en kan er alleen nog worden ingeschreven tot uiterlijk een kwartier voor de winterloop in de kantine (6 euro, graag contant) Jij bent er toch ook bij!? Schrijf je hier in!

De strijd om de titel Winterkoning 2023 is al beslecht; Jelle Broersma is daarin niet meer te achterhalen. Met een eerste en twee keer een tweede plek zal hij er zondag aanstaande niet bij zijn maar hebben zijn teamgenoten hem al gekroond tot winterkoning. De foto’s van deze kroning zullen binnenkort beschikbaar zijn. (Kroon doorgegeven door de winnaar van vorig jaar; Erwin de Vries)

De strijd bij de dames is nog “berespannend”. Daar is het nog lang niet beslist. Die strijd zal gaan tussen Renske de Vries (1 keer 1, 1 keer 2 en 1 keer 3, de laatste mag afgetrokken worden) en Hilda Wijnja 2 keer 2 en één keer gemist daarom geen aftrek meer). Mocht Regine Postma weer op tijd fit zijn heeft zij de beste papieren. (2 keer 1) Wanneer de strijd in een gelijke stand eindigt zal de laatste winterloop doorslaggevend zijn. De onderlinge strijd is dan bepalend.

Naast de strijd, die erg leuk is, gaat het natuurlijk weer om een plezierige loop waarbij we met zijn allen werken aan een prachtige sfeer! Lopen is een feestje bij AV Horror!

Tot zondag!

Back To Top