skip to Main Content
Zondag 8 Januari Tweede GPI Winterloop!

Zondag 8 januari tweede GPI winterloop!

Zondag 8 januari is het weer zo ver! De tweede GPI winterloop op zondag 8 januari.
Zien we je daar!?
Schrijf je nu in!
Voor-inschrijving open tot 7 januari 12.00 uur. (Daarna na-inschrijving van 10.00 uur tot 10.45 uur!)
(Mensen die voor vier keer hebben ingeschreven hoeven zich niet opnieuw in te schrijven.)
De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.
De Winterlopen staan mede bekend om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!
Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 7 januari 12.00 uur. De kosten bedragen €5,00 bij voorinschrijving (beperkte na-inschrijving €6,00).
Let op: Na-inschrijving kan tot een kwartier van te voren.
Er is geen mogelijkheid meer om in te schrijven voor 4 winterlopen. Wel zijn de prachtige winterloopshirts nog verkrijgbaar. Je kunt deze kopen op 8 januari door contant €5,- af te rekenen bij de organisatie. (Op=op)
Ook tijdens de tweede GPI Winterloop wordt er weer een jeugd-prestatieloop georganiseerd. De start zal om 10.30 uur plaatsvinden voor alle leeftijden (Jeugd) en gaat over een afstand van 2 kilometer over het sportpark Schuttersveld.
Iedereen die aan de eerste winterloop heeft meegedaan staat ook automatisch weer ingeschreven voor de tweede, derde en vierde winterloop. (Dit telt alleen voor de jeugd) Mocht je nog niet ingeschreven staan schrijf je dan alsnog in via bovenstaande link.
Ook voor de kinderen die zich nu nieuw inschrijven ligt er een prachtig winterloopshirt klaar (op=op.) beschikbaar gesteld door PerZee Printz
Ook bij de jeugd is er een mogelijkheid om je na in te schrijven. Dit kan tot 10.15 uur. (Uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl)
Na afloop van de jeugdloop staat er in de kantine voor iedereen een lekkere beker chocolademelk klaar.
We maken ook dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik.
Back To Top