Vele lopen in onze omgeving zijn afgelast maar in overleg met de gemeente kan de winterloop vooralsnog doorgaan. Voorwaarde is dat de loop plaats vindt op ons sportpark en niet “de weg uit gaat”. Het is dan mogelijk de winterloop te organiseren zonder controle van het CTB.

Daarom heeft de wegwedstrijd-commissie een creatief parkoers uitgezet over ons prachtige sportpark “Schuttersveld” waarvoor vanaf nu ingeschreven kan worden. Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat de huidige ontwikkelingen nog roet in het eten kunnen gooien; houdt daarom onze website in de gaten.

Schrijf je nu in via deze link…

De winterloop heeft helaas deze keer geen jeugdloop. Dit i.v.m. het verbod voor toeschouwers.

Deelnemers dienen in sportkleding op het sportpark te komen en kunnen helaas geen gebruik maken van de kantine en de kleedkamers. Ook het toiletgebouw is gesloten.

Deelnemers dienen zich daarnaast te houden aan de geldende corona-maatregelen.

Nadat je hebt ingeschreven kun je het startnummer afhalen vanaf half 10 op het sportpark nabij het clubgebouw.

Start: 11.00 uur

Kosten 5,- (wordt pas geïnd bij doorgang van de winterloop) Graag vooraf inschrijven via bovenstaande link. (We willen graag zien dat iedereen zich van te voren aan meldt. Er is beperkte na-inschrijving (6,- contant betalen). Zie ook informatie in inschrijfformulier.

Normaal gezien worden de winterlopen elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Behalve in november; dan wordt de winterloop op de laatste zondag in oktober gehouden. (Dit in verband met de Berenloop op Terschelling.) Door verplaatsing van evenementen naar oktober heeft de organisatie besloten de eerste winterloop te verplaatsen naar 5 december 2021. Dit betekent dat de laatste winterloop ook automatisch wordt doorgeschoven en zal plaatsvinden op de eerste zondag van maart (6 maart 2022)

Data:
5 december 2021; 2 januari 2021, 6 februari 2022 en 6 maart 2022

Afstanden, start en finish:
Prestatielopen: Afstand is ongeveer 8 km. (11.00 u)
Startpunt en finish: Atletiekbaan van AV Horror te Sneek, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW te Sneek.

Parkeren
Parkeren deelnemers op parkeerplaats van het Sportpark Schuttersveld aan de Thomas Zandstrastraat 2 te Sneek.

Kleed- en douchegelegenheid
Graag thuis kleden en douchen. Kleedkamers en kantine zijn gesloten.

Algemeen
Deze editie kent een parkoers dat u leidt over ons prachtige sportpark. 

Inlichtingen
06-40274994, wwc@avhorror.nl

Na elke winterloop z.s.m. te vinden op uitslagen.nl