skip to Main Content
Nieuws Brief December 2023

Nieuws brief december 2023

Nieuws van het bestuur:

We willen jullie de komende periode via de Nieuwsbrief en via de website informeren over de wijze waarop binnen onze vereniging (een vrijwilligersorganisatie) taken zijn verdeeld. In deze brief de rollen waarvan Ronald de Lange en Durk Douma hebben aangegeven die voor hun rekening te willen nemen….
Lees meer:

Vooruitblik/agenda:

* 23/12 Gaasterlan run (Balk)
* 31/12 Silvesterloop (Poppingawier)
* 07/01 2e winterloop
….
Lees meer:

Kerstpakketten inpakken:

Zaterdag 2 december kerstpakketten inpakken bij Poiesz Distrubutiecentrum van 13.00-17.00. Een tijdje terug was er al een vraag in de groep gegooid of we eventueel kerstpakketten wilden inpakken zodat we de clubkas konden spekken. Nou het was gelijk één en al enthousiasme, de Poiesz werd aangeschreven door Ylona en Corrie deed een goed woordje voor ons bij haar broer Paul die bij de poiesz werkt….
Lees meer:

Athletic champs 9 december 2023:

Zaterdag 9 december heb ik meegedaan aan de Athletic champs in Leeuwarden. Ik zat in een A-pupillen team met 5 jongens en 4 meisjes. In totaal moesten we 5 onderdelen doen. Kogelstoten, vortexwerpen, hurkhoogspringen, 40 meter hordelopen en 40 meter sprint. Per onderdeel hadden we 20 minuten de tijd om allemaal zoveel mogelijk pogingen te doen. We begonnen met kogelstoten….
Lees meer:

Jurycursus Algemeen 60:

De vorige ledenvergadering is het onderwerp jureren en jurycursus even kort aanbod geweest. Er gingen hier en daar wel wat handen omhoog van mensen die al in het bezit zijn van een jurycursus. Ik kan hier helaas niet veel van terugvinden in Sportlink. Voor het compleet maken van de administratie zou ik het fijn vinden dat de mensen met al een jurycursus in het bezit mij dit even mailen….
Lees meer:

Pietentraining:

Vrijdag 1 december hadden alle pupillen pietentraining. Het was heel gezellig. We deden allemaal verschillende spelletjes in groepjes. Over de daken lopen met een medicinebal, pittenzakjes in een schoorsteen gooien, zaklopen onder matten en boven matten, touw slingeren, op een klimrek klimmen en daarna het blokje door de schoorsteen gooien, cadeautjes stelen van een matje met een tikker die de cadeautjes probeert te bewaken….
Lees meer:

De Winterloop, je weet niet wat je mist:

De eerste Winterloop zit er op. Het leek een echte Winterloop te zullen worden met een snijdende koude wind in een licht besneeuwd decor. Dat kwam niet helemaal uit; een koude wind met een temperatuur van net boven het vriespunt was nog wel merk- en voelbaar, maar de sneeuw ontbrak...
Lees meer:

De blik op oneindig en ………..

We lopen, wij kijken om ons heen, maar dringt het wel tot ons door? Buiten uit, het prachtige landschap. In de verte een toefje bomen, een boerderij, wellicht een wit zeiltje aan de horizon, een paar schapen, een buizerd op een hek. We zien het, maar ook niet. We zijn ‘druk’ met onszelf, met de pijn die we denken straks te gaan voelen, met de route, we kletsen met elkaar, we zijn in gedachten bezig met een komend loopevenement…
Lees meer:

Marga en Harry verlaten de club:

Na jaren vrijwilligerswerk hebben Harry en Marga Zwanenburg afscheid genomen van de club. Ze verhuizen naar Zutphen waar ze een mooi huis laten bouwen in de buurt van de IJssel. Hier wonen ze ook meer in de buurt van hun (klein)kinderen. Harry en Marga waren jaren achtereen verantwoordelijk voor het kantinebeheer.
Lees meer:

Candlelighttraining:

Ho ho ho 🕯️🎄✨ het is alweer bijna Kerstmis 🎅🏻
Woensdagavond 20 december houden we onze traditionele Candelight training… 🕯️🏃‍♀️🏃🏻 Ronald en Theo geven de training gezamenlijk van 19 uur tot 20 uur. De lampen van de baan gaan die avond uit.. en de muziek is aan.. 🎶 we gaan heerlijk trainen op de beat van je favoriete liedje 🤸‍♂️…
Lees meer:

Mila looptraining:

In september zijn we begonnen met een specifieke looptraining voor junioren en de oudste pupillen. Het doel is om het hardlopen te verbeteren en meer plezier als groep te maken, door meer focus.

Lees meer:

Vacature nieuwsredacteur:

AVHorror is op zoek naar vrijwilligers welke ons kunnen helpen met het onderhouden van de AVHorror website (WordPress) en het opmaken en versturen van de nieuwsbrieven (MailChimp). Het werk zal voornamelijk zijn aangeleverde teksten opmaken en plaatsen op de website en of nieuwsbrief. Mocht je interesse hebben laat het ons dan even weten via mail.

Back To Top