skip to Main Content
HORROR-ATLETEN SNELLEN NAAR PERSOONLIJKE RECORDS IN ZWOLLE

HORROR-ATLETEN SNELLEN NAAR PERSOONLIJKE RECORDS IN ZWOLLE

Zwolle: er werd uitstekend gepresteerd door de atleten van atletiekvereniging Horror die deelnamen aan de “BB Classic” op de atletiekbaan in Zwolle. Tijdens deze sterk bezette baanwedstrijd wisten drie Sneker atleten tot een verbetering van hun persoonlijke records te komen.

Senior Peter-Jan de Jong leverde in die zin de meest opvallende prestatie op de 5000 meter waarin hij meer dan een halve minuut sneller was dan ooit. Nog nooit legde hij deze afstand af binnen de 16 minuten, maar ditmaal bracht hij 15.31.29 minuut op de klokken.

C-junior Sam van der Werf is het hele seizoen al goed bezig op de 1500 en de 3000 meter. In Zwolle was hij met 4.19.87 weer iets sneller dan ooit tevoren. D-junior Jiri Heppener heeft nog weinig ervaring op de 1500 meter. Maar met zijn persoonlijk record in een tijd van 5.02.98 minuut toonde hij aan dat het slechten van de 5-minuten barrière nog slechts een kwestie van tijd is. Na langdurig blessureleed liep B-juniore Brecht Frensel weer haar eerste officiële wedstrijd. Met 5.05.86 minuut benaderde ze haar persoonlijk record tot op enkele seconden. Voor C-juniore Femke Yska bleef de klok stilstaan bij 4.58.32 minuut.

Back To Top