skip to Main Content
Najaarsclinic Berenloop

Najaarsclinic Berenloop

Ook dit najaar kun je weer gezamenlijk meetrainen met de clinic van AV Horror, met als doel de Berenloop op Terschelling.

Info over de Berenloop is te vinden op: www.berenloopterschelling.nl.

Je ontvangt een trainingsschema gebaseerd op je 10 km tijd. Op zondag is er een duurloop om 09:00 uur, meestal startend bij de atletiekbaan AV Horror op het Schuttersveld (thee en koffie na de loop). Op woensdag de baantraining (op trainingsschema) bij Ronald om 19:15 uur. Tevens in het programma meestal een treinloop Mantgum-Sneek en/of Workum-Sneek. Mogelijk ook een loopje op een andere startlocatie.

Je kunt meedoen aan de clinic om een debuut te maken op de hele of halve marathon, je PR-tijd te verbeteren of gewoon gezellig meetrainen en je conditie verbeteren. Deelname aan de Berenloop op Terschelling is ook niet verplicht. Omdat de duurlopen langer worden in opeenvolgende weken wordt er van je verwacht dat je een basisconditie hebt. Als je wilt trainen voor de halve marathon, moet je, voordat je aan de clinic begint, vrij gemakkelijk een duurloop van 10 kilometer (of langer) kunt doen. Bij de hele marathon is dit een duurloop van 20 kilometer of meer.

De baantrainingen vinden plaats op woensdagavond om 19:15 uur op de atletiekbaan van AV Horror te Sneek.
De duurlopen vinden standaard plaats op zondag om 09:00 uur.

De eerste duurloop start al op zondag 13 augustus

Inschrijven voor de clinic kan via: https://inschrijven.nl/form/2023110523509-nl

De kosten zijn voor leden 10 euro. (Dit is exclusief deelname aan de Berenloop op Terschelling. Een ieder zal zichzelf nog moeten aanmelden om mee te kunnen doen. Ga daarvoor naar de site van www.berenloopterschelling.nl)

Ook niet leden zijn welkom om zich in te schrijven. Gezellig meelopen alleen met de duurlopen of meedoen met een andere baantrainingsgroep kan ook.

Back To Top