skip to Main Content
Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2021; Steun De Jeugdafdeling Van AV Horror!

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2021; steun de jeugdafdeling van AV Horror!

Wij vragen iedereen van AV Horror en iedereen die ons een warm hart toe draagt: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan ons verlanglijstje staat dit jaar: trainingsmateriaal voor de jeugd .

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van AV Horror bij de Poiesz supermarkt in Sneek Noorderhoek helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van AV Horror, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van AV Horror is te vinden bij de Poiesz supermarkt in de Noorderhoek aan de Jancko Douwamastraat te Sneek.
De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Helga Wispelweij
secretaris@avhorror.nl
Tel: 06 46936005

Back To Top